У минулому я ставилася скептично до того, навіщо цей додатковий елемент на одязі. Він тільки створював дискомфорт, створював зайвий об'єм на спині, і взагалі — можна скористатися парасолькою. Я обирала стильні моделі з гарним коміром, здавалося, що це стильно і сучасно.
Усе змінив один дощовий вечір. Я опинилася під проливним дощем за кілька кілометрів від дому, не маючи з собою парасольки, з мокрою шапкою, яка не зігрівала. Довелося тремтіти від холоду в очікуванні автобуса. Згадуючи той вечір я з неприхованою заздрістю дивилася на перехожих, які не звертали уваги на негоду завдяки капюшонам.
Щойно випала нагода я вирушила на пошуки тієї самої моделі з капюшоном. Вивчила купу пропозицій, поки не побачила куртку своєї мрії — сучасну, якісну і надзвичайно зручну. Якби я знала, що вибір буде таким приємним, то зробила б це набагато раніше. Варто зауважити, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я помітила широкий вибір подібних курток, які могли б зацікавити й інших.
Тепер моя куртка з капюшоном — незамінний друг у будь-яку погоду. Він стає в нагоді при вітряній погоді і навіть від весняного вітру. І я не розумію, як могла раніше недооцінювати такий корисний елемент.
Як капюшон змінив моє ставлення до верхнього одягу
-
Luciushaiff